JavaScript eller Flash stöd saknas för att visa det här Flash-objektet.

Senaste nytt från Malmberg

Ren energi. Rent vatten. Och ett ständigt fokus på att ta hand om vår planet och dess resurser. Detta är kärnan i vår verksamhet

Malmberg är ett svenskt miljöteknikföretag inom områdena biogas, geoenergi, vattenrening och borrning. Vi utför kontrakt både på den svenska och den internationella marknaden. Allt vi gör, gör vi för en bättre miljö. Och samtidigt bidrar vi till att göra vår planet lite bättre att leva på.

 


Träffa oss på Geoenergidagen!

Den 5-6 oktober kommer Malmberg att finnas på plats i Stockholm på Geoenergidagen. Svenkt Geoenergicentrum står som värd med flera intressanta föredrag. Välkommen att ta ett snack med oss. Vi kan Geoenergi! Läs mer här...

 


Vi ställer ut på världens största lantbruksmässa!
 


Biogas inom lantbruket är stort och Malmberg är marknadsledande i Tyskland och Europa på uppgradering av biogas. Möt oss i Hall 18, monter A09 den 8-14 november i Hannover. Läs mer här...

  

Malmberg BioRound™ 

Vi lanserar nu en hållbar och effektivt lösning för lakvattenrening- Malmberg BioRound™. Äger du en anläggning med deponi eller annan ytkrävande industri gäller det idag att ha kontroll på lakvattnet.

Med Malmberg BioRound™ tar vi ett nytt grepp kring lakvattenrening som är beprövad, yteffektiv och levererar resultat under årets alla dagar säger Christian Gustafsson, Sales Manager. Läs mer här!  Se filmen här!

 Festen är slut i Hanöbukten! Ytterligare 1,1 miljoner till utveckling av fullskalig rening av kemiska cocktails.

Havs- och Vattenmyndigheten (HaV) har för 2015 beviljat ytterligare 1.1 miljoner kronor i steg 2 av det tidigare finansierade FRAM-projektet (Fullskalig Rening av Mikroföroreningar). Läs hela pressmeddelandet här.

 


  

40 anläggningar i Tyskland!

Malmberg har tecknat ett nytt avtal med Revis-Bioenergi GmbH för en Malmberg COMPACT ®GR14 inkluderande RTO och förgasbehandling. Det är den andra anläggningen i Satuelle och det fjärde projektet i Tyskland tillsammans med Revis. Malmberg har levererat enheter till Satuelle I, Uchte och Oebsifelde sen innan. Anläggningen kommer att levereras i februari och igångkörning blir i mars. Detta äranläggning nr 40 i Tyskland för Malmberg.Malmberg lakvattenrening till Gryta avfallsanläggning i Västerås.

Tillsammans med Anjobygg ska Malmberg bygga en ny anläggning för rening av lakvatten från en avfallsanläggning. Vi levererar processlösningen , maskinutrustningen , el och styrutrustningen. Läs mer...


 

 


 

Två nya Malmberg COMPACT® till Nature Energy, NGF i Danmark

Malmberg har nu kontrakt på tre uppgraderingsanläggningar till Nature Energy. När de är färdigställda kommer  varje år över 30 miljoner Nm³ ren energi (biometan) skickas ut på Danmarks gasnät vilket motsvarar en reduktion av CO2 utsläpp med ca 75000 ton/år.

 


 Vår biogas uppgraderingsanläggning i Minworth uppmärksammas av BBC

Ett kul reportage om vår biogas uppgradringsanläggning för Severn Trent water i Minworth utanför Birmingham i England. Se reportaget här.

 

 

 Klaipeda i Litauen – en av Europas mest avancerade dricksvattenanläggningar


Den 6 december invigdes det nya vattenreningsverket i Klaipeda, Litauen. Malmberg Water AB har tillsammans med en litauisk byggare levererat reningsverket som en totalentreprenad. 

Kapaciteten för reningsverket är 21 600 m3/d, vilket innebär att hela Klaipeda med ca 180 000 invånare kan förses med rent vatten nu och i framtiden. Läs mer om Klaipedas nya dricksvattenverk.


 

 
Samarbete säkrar danska biogasanläggningar


"Det är mycket viktigt för oss att våra anläggningar från starten kan utnyttja den mest optimala teknik som finns på marknaden", säger Bionaturgas Danmarks vd Hans Duus Jørgensen med anledning av det tvååriga ramavtal bolaget ingått med Malmberg Water om leverans av bolagets biogasanläggningar. På bilden syns ledande representanter för Bionaturgas Danmark och Malmberg Water. Läs pressreleasen om ramavtalet.

 

 


behöver förstärka organisationen med en Servicekoordinator
 

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001:2007.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om Malmberg

Ett fantastiskt 2014 för Malmberg

CEO Per Malmberg har anledning att vara nöjd med 2014. Läs mer här.


 

Vi söker rörläggare till våra geoenergiprojekt

Läs annonsen här!

 


Vi växer! Är du vår nya chaufför/operatör?

Sök tjänsten här!
 

Vi söker en montageledare och en montör till våra projekt.

Läs annonsen här.

 

Malmberg i DN Tema Bygg

Läs om vår senaste utveckling inom Geoenergi

 

The "Poo bus" i Bristol!
Invånarna i Bristol med omnejd tillverkar sin egen gas med hjälp av vår biogasuppgraderingsanläggning  på Avonmouth WWTP, Wessex Water. Läs reportaget från BBC eller se videon. 


 


Malmberg på LTH arbetsmarknadsdagar. Intresset för miljöteknik bland studenterna på LTH är jättestort. Att få arbeta med miljö i praktiken och uppleva i sitt arbetsliv att man gör en skillnad var en genomgående kommentar från studenterna vi mötte på arbetsmarknadsdagarna i Lund. Det glädjer oss och en bekräftelse på att Malmberg är ett företag för framtiden. Tack alla ni som träffade oss under dessa dagar. Är du intresserad av Malmberg så läs mer här.


 

 

Läs Johan Barth, VD Geotec, intressanta debattinlägg i DI. Flera av de Geoenergianläggningar han nämner har Malmberg varit med om att designa och installera. 

 


 

 

Absolut Vodka på djupet! Läs artikeln i Kristianstadbladet om den avancerade borrningen som vi utför för Absolut Company i Åhus.

 


 
Malmberg tar ut svängarna i pressen
 

Läs artikeln i Borrsvängen nr 2, 2014 om familjeföretaget Malmberg, brunnsborrningen och geoenergikompetensen.

 


40 procent mer biogas till Uppsala!


Tack vare den nya anläggningen från Malmberg kan Uppsala Vatten och Avfall öka produktionen 40 procent och förse Uppsalas alla gasbussar som kör i stadstrafik med biogas. Läs mer om biogasanläggningen.Banbrytare i England


Injicering av biometan i naturgasnätet är ett nytt koncept i England. Imtech och Severn Trent Water bygger nu en sådan anläggning i Minworth. Läs artikeln i WET News om Malmbergs vattenskrubbningssystem som valdes ut som den bästa lösningen.Malmberg Water Kaunas årets Gasellföretag 2013 i Litauen
 

Vi gläds med våra medarbetare i Litauen, som har bidragit till att företaget fick utmärkelsen årets Gazellföretag 2013. Dessutom är Malmberg Water Kaunas ett av Litauens mest kreditvärdiga företag.Malmberg säkrar Göteborgs vatten med UV-ljus
 

Klicka på bilden och se inslaget från TV4.
 Vi levererar geoenergi till Nordens första miljöklassade stadsdel
 Läs mer om bergvärmeprojektet i kvarteret Masthusen i Malmö.Skicka fakturor digitalt. Ny service för dig som är leverantör.


Här hittar du instruktioner och rätt e-postadresser.Nu börjar JET-Master snart sin vårturné
 

Vill du också ha din din brunn frisk och fräsch med full kapacitet, välkommen att kontakta vår säljare på Malmberg Borrning Anders Jiderholt, 044-780 19 22. Läs mer om JET-Master.Vi tror på rent vatten till alla!


     Vi samarbetar med 

      

Klicka på logotyperna så kan du läsa mer om våra samarbetspartner.